Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предлага специални услуги, чрез които да помогне на американските производители, частни етикетировачи на продукти за деца и възрастни и вносители на пазарите на САЩ да спазват местните регулаторни стандарти.

Ние предлагаме услуги в областта на консултациите, изпитванията и обучението, които са насочени специално към спазване на Акта за подобряване Безопасността на потребителските продукти от 2008 г. (CPSIA) (АПБПП) и Калифорнийско становище 65 (California Proposition 65).

CPSIA (АПБПП) изисква от компаниите да осигурят Общ сертификат за съответствие (ОСС), който потвърждава, че продуктите отговарят на определен набор от изисквания за безопасност, както и задължително изпитване на всички продукти за деца, извършвано от трети страни. Становище 65 излага някои специфични изисквания относно токсичността на материалите, използвани в продукти, които ще се продават в щата Калифорния, включително текстилни изделия, играчки, продукти за младежи, както и електрически и електронни артикули.

За да Ви помогнем да постигнете съответствие с тези наредби и да избегнете скъпо струващи рекламации, SGS предлага набор от услуги, които могат да бъдат включени в подробна програма за съответствие или да се използват като индивидуални решения. Нашите експерти - консултанти:

  • Ви обясняват как наредбата засяга Вашата бизнес дейност  
  • Ви помагат да разработите програми за съответствие
  • Провеждат изпитвания на продукти, за да помогнат за постигането на съответствие
  • Извършват изпитване от името на трети лица за сертифициране по CPSIA (АПБПП)

Бидейки световен лидер в подпомагането на организациите при спазването на регулаторните стандарти, както и с нашите опит и познания, придобивани в продължение на повече от един век, SGS е позиционирана, за да помогне на Вашите продукти да достигнат пазарите на САЩ във възможно най-кратки срокове.

Експертите на SGS могат да помогнат за проверка за съответствие на първокласни и нови позиции спрямо изискванията на CPSIA (АПБПП) и Prop 65.