Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги по изпитване и техническо обслужване в областта на текстила и готовите облекла в секторите за спортно и функционално облекло, както и удобно ежедневно облекло и облекло, подходящо за отдих и свободно време.

Тенденцията към спортен стил или т. нар. „athleisure“ разми границите между функционалното облекло и облеклото, подходящо за отдих и свободно време. Функционалното облекло вече не е пазарна ниша, а бързо разрастващ се пазар на облекло, който се счита за самостоятелен сектор.

Осведоменост на потребителите и обосноваване на претенции

Когато обмислят да купят функционални или спортни облекла, потребителите вземат предвид функцията, характеристиките и удобството на облеклата, както и съотношението качество-цена и репутацията на марката. Марките трябва да гарантират, че функционалните претенции за продуктите на пазара отговарят на изискванията, за които са проектирани и, следователно, отговарят на очакванията на клиентите.

Предимства на услугите по изпитване на функционални облекла, предлагани от SGS

Благодарение на нашето най-съвременно оборудване за функционално изпитване и експертния си опит, ние можем да помогнем при обосноваване на функционалните претенции за продуктите чрез изпитване на тъкани, тъканни системи и готови облекла, за да се определят техните характеристики по време на дейности на открито и спортни дейности, за които са проектирани.

Нашите услуги може да включват изпитвания в следните области:

  • Лесна поддръжка
  • Удобство на облеклото
  • Защита
  • Здравеопазване
  • Е-функция

Благодарение на нашия глобален експертен опит и пълен набор от услуги в областта на функционалното и спортното облекло, ние можем да подпомогнем Вашия бизнес. Свържете се с нас още днес.