Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS е световен лидер в услугите за тестване, а нашите тестове за контрол на качеството акцентират върху безопасността, ефективността и надеждността на продукта, както и върху очакванията на клиентите и регулаторните органи.

Нашите микробиологични тестове заемат важно място в контрола на качеството за голям брой клиенти от различни отрасли, включващи различни продукти като храни, козметика, почистващи препарати и опаковки.

Ние разполагаме с международна мрежа от лаборатории за микробиологично тестване, оборудвани с най-съвременните технологии, в които работят експерти, използващи най-съвременните методологии за тестване. Всичко това ни превръща във вашия най-добър партньор за програми от тестове, независимо от естеството на вашия продукт.

Ние можем да провеждаме различни микробиологични тестове, за да ви помогнем да оцените безопасността или ефективността на суровините, компонентите, съставките и крайните продукти. Нашата цел е да проверим дали съществува риск от замърсяване при нормални условия на употреба.

Обадете ни се днес, за да разберете повече.