Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Дори, когато сте внедрили строги процеси за осигуряване и повишаване на качеството с цел поддържане на високи стандарти по време на разработването и производството на продуктите, все пак е важно да оцените качеството и безопасността на Вашите стоки преди изпращане.

Клиентите по целия свят използват крайните произволни инспекции, предлагани от SGS, за да получат данни за качеството на партидата и да подчертаят дефектите или несъответствията.

Нашето тестване на завършен продукт не само гарантира, че Вашите продукти отговарят на стандартите, зададени от Вашата организация, Вашите клиенти и регулациите на Вашия целеви пазар, то също така:

  • Използва стандартните критерии на ANSI/ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) за (AQL) вземане на проби 
  • Изготвя подробни доклади за инспекциите въз основа на определена AQL (допустима граница на качество)

Следователно, можете да бъдете сигурни, че ние също отговаряме на високите стандарти, изисквани от нас.

Провеждани, когато 100 процента от Вашите стоки са произведени и поне 80 процента са опаковани и готови за експедиране, крайните произволни инспекции са набор от визуални тестове, които покриват:

  • Качество (външен вид, работни характеристики и изработка)
  • Количество
  • Опаковане
  • Етикетиране 
  • Товарни маркировки за постигане на регулаторно съответствие (например проверки на бар кода) 
  • Транспортиране
  • Проверки чрез пускане на товар от височина (drop checks)

Крайните произволни инспекции (КПИ) са една от набор инспекции на продукт на място, които провеждаме, за да гарантираме качеството и безопасността през целия производствен процес от дизайна до експедицията на продуктите. Те могат да се използват като еднократна услуга или могат да се включат в по-обширни програми за осигуряване или подобряване на качеството, или за оценка на риска, които са съобразени с Вашите специфични нужди.

Всички проверки се извършват от експерти от световна класа, притежаващи задълбочени познания за най-новите техники и технологии на проверка. Нашите консултанти могат да Ви дадат съвети относно проверки, които ще Ви помогнат да оцените качеството на Вашите завършени продукти и да предотвратите възникването на проблеми при внос, както и да дискутират ползите, които ще получите от сътрудничеството си със световния лидер в услугите по инспекция.