Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS е доверен партньор за клиентите в отраслите за домашно обзавеждане и домашни потреби.

Ние предлагаме широка гама от услуги за проверка, тестване, сертифициране, одит, устойчивост и обучение, насочени към:

  • Производство на продукти, които са безопасни и висококачествени
  • Съдействие, за да разберете и отговорите на изискванията на разпоредбите на различни пазари
  • Тестване на суровини или готови продукти в една от нашите местни акредитирани лаборатории
  • Разработване на програми, за да ви помогнем да получите сертификат, когато е необходимо извършване на проверка на продуктите, за да се осигури поддържането на безопасност и качество по време на производството и по протежението на цялата верига на доставки

Нашите експерти са световни лидери в своята област и са в крак с технологичните, бизнес и регулаторни разработки за домашно обзавеждане и домашни потреби. Те ще могат да ви консултират за програма на дейността, която да подпомогне бизнес целите на вашата фирма.

Ние винаги се стремим вашите продукти да достигнат възможно най-бързо до пазара, като гарантираме, че те отговарят на изискванията за безопасност, качество и технически характеристики на действащото законодателство или на вашия план за осигуряване на качеството.

Осигурете на вашата фирма конкурентно предимство, като се уверите, че тя е една от многото фирми, възползвали се от десетилетния опит и експертни познания, които SGS е придобила в областта на домашното обзавеждане и домашните потреби.