Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Собствено и хардуерното оборудване, които някога се използваха основно от професионалисти, все по-често се използват от потребители, които желаят да извършват работата самостоятелно.

Тези продукти не само трябва да работят добре, но повече от всякога, трябва да предават информацията за безопасността ясно, спазвайки и други стандарти за безопасност, целящи да предотвратят нараняване на клиентите.

Независимо дали сте производител, дистрибутор или търговец на собствено оборудване, инструменти или хардуер, SGS може не само да Ви помогне да постигнете стандартите за безопасност и ефективност, но и да бъде Ваш партньор през цялата верига на производство и доставка, гарантирайки максимална ефективност и минимален риск по време на всеки етап.

Когато работите с нас, Вие се възползвате от опит, придобиван повече от век, в осигуряването на програми за проверка, изпитване, сертификация и верификация и работите с експерти в своята област, работещи с ключови клиенти от целия свят.

Освен че притежаваме задълбочени познания за пазарите за собственото оборудване, инструменти и хардуер, ние сме експерти в регулаторните изисквания, валидни за различни географски региони, така че, ние не само гарантираме, че ще отговорите на своите собствени спецификации, но също така, че Вашият продукт няма да бъде спрян, преди да достигне пазара, поради несъответствие с местни или международни наредби.  

Независимо дали ще помолите SGS да разработи широкомащабна програма за бизнес дейност или да Ви предостави подкрепа в периоди на пикова дейност, можете да бъдете сигурни, че предавате изпълнението в сигурни ръце, което се доказва от нашия успех с ключови клиенти от целия свят.