Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Правилното управление на вашите доставчици защитава вашите търговски марки и вашата репутация, като гарантира, че тези партньори във вашата верига на доставка съответстват винаги на вашите високи стандарти за качество, безопасност, сигурност или екологични и социални въпроси, и че активно подкрепят вашите ценности.

Програмата за одит на доставчици от SGS дава на вашата голяма или малка организация ценен инструмент за регулярни одити на съвместимостта и представянето на вашите доставчици, като същевременно ви оставя свободата да управлявате собствените си операции. Програмата се състои от одити от втора страна, персонализирани решения за одит или сертификации от трета страна, според вашите нужди.

SGS е глобално признат лидер в услугите за одит и верификация на широка гама от отрасли. Нашите висококвалифицирани одитори извършват щателни одити на доставчиците, въз основа на вашите нужди и спецификации. Ние ви предоставяме независим чифт уши и очи, които ще гарантират, че вашите доставчици спазват зададените от вас стандарти за качество. Нашите одитори не само притежават подходящи за вашата организация и отрасъл познания, но също така са незабавно готови за работа и са по-икономически изгодни, отколкото поддържането на собствен екип от еквивалентни вътрешни одитори.

Програмата за независим одит на доставчици от SGS ви дава подобрен финансов резултат и спокойствието, което идва от факта, че световен лидер верифицира работата на вашите доставчици. Свържете се с нас, за да научите повече за това, как можете да се възползвате от програмата за одит на доставчици, предлагана от SGS.