Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Уверете се, че вашето устройство е напълно съвместимо с мрежата на AT&T, като използвате тестването за приемане за промишлеността и мобилните оператори от SGS.

Мрежовите оператори от цял свят определят различните изисквания, на които вашите мобилни устройства трябва да отговарят, преди да получат одобрение, за да работят в техните мрежи и да се продават в техните магазини. SGS разполага със световна мрежа от функциониращи лаборатории и е одобрена да провежда първите етапи от тестването, необходимо за получаване на сертификат за устройство за AT&T, който включва одобрение от PTCRB и одобрение от CTIA OTA. SGS може също така да подпомогне предварителното тестване за всички специфични изисквания на AT&T (като експлоатационно изпитване и 10776).

Ние сме единствената независима лаборатория за тестване на безжични устройства, разполагаща с пълен набор от възможности за тестване за LTE, CDMA и GSM на много места по цял свят. Освен това, можете да се възползвате от нашето богато портфолио от сертификати за безжични устройства, включващ Bluetooth, Wi-Fi, типови одобрения за различните страни (FCC/IC/CE/KCC/NCC/ и т.н.), както и Battery IEEE1725 и IEEE1625.

В SGS ние можем да проведем всички необходими тестове в рамките на нашата световна мрежа от лаборатории и да ви осигурим едно лице за контакт, което разполага със задълбочени познания и опит в сферата на тестването, за да ви помогне при кандидатстването за сертификат.

Научете повече за нашите услуги за тестване на доставчик на услуги AT&T.