Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Мрежовите оператори от цял свят определят различните изисквания, на които вашите мобилни устройства трябва да отговарят, преди да получат одобрение, за да могат да работят в техните мрежи и да се продават в техните магазини.

SGS предлага решения за одобрение на доставчици на услуги, които представляват първата стъпка, за да могат вашите мобилни устройства да получат одобрението на мобилния оператор. Нашата световна мрежа от лаборатории е одобрена да провежда първите етапи от тестването, необходимо за получаване на сертификат за устройство за следните мрежи:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon
  • Vodafone

Освен това, ние сме единствената независима лаборатория за тестване на безжични устройства, която разполага с пълен набор от възможности за тестване на CDMA и GSM на много места по цял свят. Също така можете да се възползвате от нашия богат портфейл от сертификати за безжични устройства, включващ Bluetooth, Wi-Fi, типови одобрения за различните страни, както и Battery IEEE1725 и IEEE1625.

Ние осигуряваме едно лице за контакт, което разполага със задълбочени познания и опит в сферата на тестването, за да ви помогне при кандидатстването за сертификат.