Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Потребителските стоки трябва да отговарят на много изисквания, за да получат достъп до международни пазари и това е особено важно, когато става дума за продуктите за здраве и тонус.

Потребителите са защитени посредством строги изисквания към продуктите за лична употреба, като например дамски продукти, тоалетна хартия, козметични кърпички, бинтове, памучни тампони и четки за зъби.

SGS може да гарантира, че продуктите ви съответстват на регулациите, където и да желаете да ги продавате. Ние предлагаме услуги по изпитване и проверка и осигуряваме техническо съдействие на производители, дистрибутори и търговци. Ние предлагаме пълна гама от услуги, за да гарантираме, че продуктите ви имат съответствие по REACH - регулацията на ЕС за използване на химикали - и можем да ви помогнем да изпълните изискванията за екодизайн на продуктите ви.

Техническите експерти на SGS ще ви помогнат да разберете стандартите, които са валидни за вашите продукти и изискванията по отношение на етикетирането и информацията за крайните клиенти.

Нашите световни и местни лаборатории и специалисти осигуряват ефективна поддръжка, за да ви помогнат да минимизирате рисковете и да предложите продуктите си на пазара по-бързо.