Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Защитете вашия бизнес и клиентите, като същевременно изпълните изискванията на стандартите за козметика, чрез микробиологично тестване от SGS.

Микробиологичното тестване за козметика и продукти за лична хигиена представлява важна част от контрола на качеството и може да гарантира безопасността на вашите продукти по веригата на доставка.

Като изследваме продуктите за опасностите от замърсяване при нормални условия на употреба, ние провеждаме различни микробиологични тестове, за да ви помогнем да оцените безопасността или ефективността на суровините, компонентите, съставките и крайните продукти.

Микробиологичното тестване на козметика и продукти за лична хигиена идентифицира микробното замърсяване, в това число: 

  1. Общ брой на микроорганизмите 
  2. Дрожди и плесени – идентификация 
  3. Патогени – идентификация 
  4. Тест с натоварване

Ние разполагаме с международна мрежа от лаборатории за микробиологично тестване с най-съвременните технологии и експерти, използващи най-новите методологии за тестване. Всичко това ни превръща във вашия идеален партньор за програми от тестове.

Свържете с нас още днес, за да получите повече информация как лабораториите на SGS за микробиологично тестване могат да ви помогнат да спазите нормативните изисквания и да защитите вашата марка.