Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

В отговор на растящата потребност за износ към Япония, Китай и други ключови международни пазари SGS е разработила 100% инспекция и услуги по категоризиране на дефекти, при които специализирани инспектори проверяват цели партиди със завършени стоки преди спедицията, за да гарантират, че те отговарят на очакванията на купувачите или на регулаторните изисквания.

Нашите 100% инспекция и услуги по категоризиране обикновено се провеждат върху специални или ценни продукти и включват сортиране на продуктите с добро качество от дефектните продукти. Последните се отделят от партидата и се връщат за нанасяне на подобрения или изхвърляне.

Техниките, използвани от нашите експерт-консултанти са подобни на тези, използвани в нашите крайни произволни инспекции на проби и включват:

  • Проверки на количеството
  • Проверки на външния вид
  • Функционални проверки
  • Проверки на опаковане и етикетиране

Освен това ние провеждаме тестове според Вашите специфични изисквания, за да бъдете сигурни, че отговаряте на очакванията на важните клиенти.

100% инспекция и услуги по категоризиране, предлагани от SGS, са добър пример за това как SGS непрекъснато развива своите услуги по инспекция от трети страни, за да отговори на развиващите с нужди на все по-глобалните пазари. Нашите специализирани консултанти могат да Ви посъветват как можем да приспособим тези нови услуги, за да отговарят на потребностите на настоящите Ви клиенти и пазари или на новите клиенти и пазари. Нашият над стогодишен опит в осигуряването на услуги по инспекция, които отговарят на потребностите на различни промишлености, ни правят най-добрият партньор, който може да провери качеството на завършени партиди със стоки.