Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Промишлени дистанционни проверки с QiiQ от SGS – свържете се с експерти и инспектори на SGS, като използвате нашето иновативно приложение.

Контролът на качеството е неделима част от успеха на бизнеса. Непознатите проблеми може да повлияят негативно върху вашия проект и финансовите ви резултати. Традиционните проверки са надеждни, но могат да бъдат скъпи и времеемки, а инспектори с подходящи квалификации не винаги са на разположение. За да подобрим процеса на проверка и взаимодействие с клиентите, разработихме иновативно приложение за дистанционни проверки – QiiQ на SGS.

Защо да изберете дистанционни проверки с QiiQ от SGS?

Нашето приложение за дистанционни проверки QiiQ ще ви позволи:

  • Да наблюдавате проверките дистанционно, докато взаимодействате с инспектор на SGS на място.
  • Да провеждате проверки дистанционно – експерт по проверки на SGS ще ви насочва на всеки етап, като същевременно ви задава въпроси и проверява документацията.
  • Да записвате видео проверки и да правите снимки на процеса на проверка (като производствен процес, тестове, продукт, опаковка, маркировка и т.н.).
  • Да преглеждате пълните записани проверки (с видео и снимки) за оценка и одит.

Кой може да се възползва от приложението за дистанционни проверки QiiQ на SGS?

  • Собственици на активи – получете дистанционна помощ при спешни проблеми с функционирането и целостта на активите от квалифициран експерт на SGS във всяка точка на света.
  • Ръководители на строителни проекти – посетете дистанционно проверки на SGS в специализирани помещения навсякъде.
  • Собственици на строителни проекти и доставчици – бъдете по-ефективни, като оставите SGS да извърши избрани проверки дистанционно по време на производствения процес на оборудването.
  • Износители на продукти и оборудване – свържете се с инспектори на SGS, които могат да ви придружават на всички етапи на проверката в реално време.

Как функционира

QiiQ на SGS може да се инсталира на всякакво мобилно устройство (таблет, мобилен телефон или смарт очила). За работата на приложението се нуждаете единствено от интернет връзка – Wi-Fi или 3/4G, за да могат двете страни да си взаимодействат лесно и безпроблемно. Приложението може да записва и споделя аудио и видео потоци и позволява обмен на снимки и документи в реално време.

Надеждни дистанционни проверки от световен лидер

Като водещ световен доставчик на услуги по проверка с ненадминат опит в извършването на проверки във всички сектори, ние предлагаме нашия опит дистанционно с използване на най-новите технологии.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите услуги за дистанционни проверки с QiiQ.