Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за сигурност на верига на доставка от SGS – осигурете ефективна сигурност по протежение на цялата си верига на доставка.

По протежение на вашата верига на доставка трябва да се осигури адекватна сигурност, за да се гарантира интегритета на транспортираните стоки и обменяната информация. Като водещ в света доставчик на услуги за сигурност на вериги на доставка, ние можем да ви помогнем да опазите цялата си верига на доставка, което ще ви позволи да се концентрирате върху вашата стратегия, да опазите търговската си марка и да си осигурите удовлетвореност на клиентите.

С нашата уникална глобална мрежа, ние ви предлагаме ненадминат опит, познания и ресурси в сигурността, независимо къде е разположен вашият бизнес. Нашите специалисти могат да ви помогнат да внедрите стабилни решения и да разберете изискванията за внедряване на най-добрите в класа си системи. Това ще ви помогне да сте сигурни, че вашите действия се управляват сигурно и в съответствие с най-новите практики, като същевременно се концентрирате върху постоянното подобряване.

Освен това, ние можем да ви помогнем да отговорите на всички приложими регулаторни изисквания и програми за сигурност на вериги на доставка, като TAPA, C-TPAT и ISO 28000.

Нашата широка гама от услуги за сигурност на вериги на доставка включва управление на сигурността и управление на вериги на доставка, които ви помагат да прекарате надеждно и сигурно вашите стоки през граничния контрол при внос или износ.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим как нашите услуги за сигурност на вериги на доставка могат да ви гарантират ефективна сигурност по цялата ви верига на доставка.