Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за осигурявяне и контрол на качеството от SGS - гарантират, че вашите материали, продукти, машини, оборудване и промишлени съоръжения са произведени в съответствие с всички указани изисквания.

Качеството на цялото оборудване, материали, конструкции и промишлени предприятия трябва да отговаря на строги нормативи и стандарти. Нашите услуги за осигуряване и контрол на качеството ви помагат да гарантирате съответствие с всички договорни спецификации, задължителни разпоредби и стандарти за качество.

Ние можем да ви предложим независима верификация, инспекция и изпитване на всички материали, части, крайни продукти и апаратура - както извън площадката в съоръженията на производителите, така и на място по време на строителния процес.

Като водещ световен доставчик на услуги за осигуряване и контрол на качеството, ние ви предлагаме ненадминат опит, простиращ се във всеки отрасъл. С модерни ресурси и експертни познания, както и уникална глобална мрежа, ние можем да ви осигурим гаранция за качество през цялата веригата на доставка, във всяко кътче на света.

Свържете се с нас днес, за да разберете как нашите услуги за осигуряване и контрол на качеството могат да ви помогнат да гарантирате качеството на вашите материали, продукти, машини, оборудване и промишлени съоръжения.