Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги, предлагани от SGS, свързани с вашата верига на доставка - осигурете си качествен контрол, изпълнявайте задължителни изисквания, оценявайте доставчици, осъществявайте надзор върху производството и проследявайте графиците за доставка.

Във все по-глобалната икономика, вашата база от търговци се разраства все повече по света. В резултат на това, осигуряването на съответствие с всички законови и качествени изисквания може да се постигне трудно.

С нашата уникална глобална мрежа, ние можем да ви помогнем за осигуряване на качествен контрол и за испълнение на всички договорни задължения, държавни регламенти, практики и стандарти по вашата верига на доставка - навсякъде по света.

Ние можем да ви помогнем да оцените вашите доставчици, да осъществявате надзор върху производството, да проследявате графици за доставка и извършвате физическа инспекция и проверка на количеството и качеството на доставките, както и да изпитвате пробни образци. Освен това, за ваше удобство, ние ви осигуряваме една точка за контакт за всички услуги, свързани с вашата верига на доставка.

Като надежден световен лидер в услугите, свързани с веригата на доставка, ние ви предлагаме проектни специалисти и технически и екологични експерти от цял свят, като всички те са с несравним опит и експертни умения в предоставяне на услуги за международни проекти.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим как нашите услуги могат да ви осигурят по-добър контрол върху вашата верига на доставка.