Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Предварително определяне на срока за експлоатация от SGS – гарантира, че вашият проект може да изпълни първоначалната си функция в рамките на задължителния срок за експлоатация, като едновременно гарантира приемливи разходи за поддръжка.

Когато започвате строителен проект, вие трябва да гарантирате, че той може да осигури необходимия срок за експлоатация. Например, повечето проекти за гражданско строителство трябва да осигурят срок за експлоатация за най-малко 50 години. Докато строителни проекти за инфраструктура, като тунели и мостове, трябва да осигуряват срок за експлоатация до 200 години. Нашите услуги за предварително определяне на срока за експлоатация гарантират, че вашият проект може да изпълни първоначалната си функция в рамките на задължителния срок за експлоатация, като едновременно гарантира приемливи разходи за поддръжка.

Защо да изберете предварително определяне на срока за експлоатация от SGS?

Ние можем да ви помогнем:

  • да постигнете изисквания срок за експлоатация за вашия проект
  • да вземете правилните решения по време на проектирането и изпълнението, за да гарантирате, че вашият проект може да изпълни първоначалната си функция през своя срок на експлоатация
  • да избегнете ненавременни аварии и разходите от тях
  • да предвидите стойността на поддръжката на вашата конструкция за нейния срок на експлоатация

Надеждно предварително определяне на срока за експлоатация от световен лидер

Като световна водеща компания за инспекция, проверка, тестване и сертификация, ние ви предлагаме несравним опит, проучване на вредите по конструкцията вече повече от 35 години. Така ние можем да превърнем огромните си познания и опит в решения за предотвратяване на повредите по вашите конструкции и да гарантираме, че вашите проекти достигат изисквания срок за експлоатация.

Освен това, с уникална глобална мрежа от модерни лаборатории, ние тестваме издръжливостта на широка гама от материали при различни обстоятелства. Нещо повече, разработили сме и специализирани цифрови инструменти за предвиждане на бъдещата работа на вашите конструкции.

Нашите услуги за предварително определяне на срока за експлоатация включват:

  • тестове за издръжливост на материалите
  • моделиране на срока за експлоатация
  • оценка на риска
  • избор на материали
  • предварително определяне на срока за експлоатация

Свържете се с нас днес, за да научите как нашите услуги за предварително определяне на срока за експлоатация могат да гарантират, че вашият проект изпълнява основната си функция за срока на експлоатация и се придържа към приемливи разходи за поддръжка.