Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Тестване за метали в дънна пепел от инсинератор от SGS – определяне на концентрациите на метал в дънната пепел от Вашия обществен инсинератор (MIBA) с наш уникален метод.

Дънната пепел обикновено съдържа определени концентрации от ценни метали. И след като свалите дънната пепел от тези метали, Вие можете да я използвате като вторичен строителен материал. Така че, за да увеличите до максимум възвращаемостта от дънната пепел, Вие трябва да знаете вида и количеството метали, които съдържа.

В резултат сме създали тестване на металните частици в дънната пепел от обществения инсинератор – уникален метод за тестване, създаден в близко сътрудничество с датската Асоциация за управление на отпадъците (VA) за определяне на категорията и количеството метали в дънната пепел.

Защо да изберете тестване на метали в дънната пепел на инсинератор от SGS?

Ние можем да ви помогнем да:

  • Определете вида и количеството на наличните метали с цялостния ни метод за тестване на металните частици в дънната пепел на обществения инсинератор
  • Направете по-прецизна оценка на Вашата дънна пепел
  • Определете количеството свалена дънна пепел и сравнете резултатите с търсенето от частни лица или с държавното законодателство

Тестване на метали в дънната пепел от инсинератора – напълно разработен метод за тестване на MIBA от световен лидер.

Като водещ в света доставчик на услуги за тестване ние предлагаме голям опит в подбора на образците и обработката на отпадъчните материали и на вторичните строителни материали.

За да обсъдим как нашата услуга за тестване на метали в дънната пепел от инсинератор може да Ви помогне, моля, свържете се с нас още днес.