Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Сертифициране на покривните и изолационните материали от SGS – гарантира, че вашите материали отговарят на всички регулаторни изисквания.

При производство на изолационни материали, покривни мембрани, покривни елементи или затварящи системи вие трябва да отговорите на широка гама от национални и международни разпоредби и насоки. Нашето сертифициране на покривни и изолационни материали ви осигурява цялостно изпитване и сертифициране, което може да използвате, за да демонстрирате, че отговаряте на законовите разпоредби.

Защо да изберете сертифициране на покривни и изолационни материали от SGS?

Ние можем да ви помогнем:

  • Направете така, че вашите изолационни материали, покривни мембрани и елементи, както и закрепващи системи да отговарят на всички приложими изисквания
  • Получете нужното сертифициране за вашите продукти
  • Получете независимо одитиране на вашето производствено съоръжение и независимо изпитване на вашите системи и продукти

Надеждно сертифициране на покривни и изолационни материали от световен лидер

Като световна водеща компания за изпитване, проверка, инспекция и сертификация, ние ви предлагаме несравним опит, експертни умения и ресурси. Като специалисти в индустрията за строителни материали, ние ви предлагаме световна мрежа от акредитирани лаборатории. Имаме акредитации за повечето сертификационни системи по целия свят. В резултат на това, местоположението ни е идеално, за да ви помогне да докажете съответствието на вашите продукти, където и да се намирате.

Нашите услуги за сертифициране на покривни и изолационни материали включва:

  • изпитване на продукти, системи и китове
  • одити на производствени съоръжения и системи 
  • издаване на сертификати и декларации за съответствие

За да обсъдим как нашето сертифициране на покривни и изолационни материали може да ви помогне да изпълните всички изисквания на вашите разпоредби, свържете се с нас още днес.