Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги от SGS, свързани с материалите - изберете най-добрите строителни материали за вашия проект.

Независимо дали вие строите сгради, инфраструктура или промишлени съоръжения, материалите, които използвате във вашите проекти за строителство трябва да отговарят на широк обхват стриктни разпоредби за качество, стандарти и изисквания за срок на експлоатация. Освен това, избраните от вас материали ще повлияят върху качеството, разходите, устойчивостта и въздействието върху околната среда на вашия проект за строителство. Затова изборът на подходящите материали е от съществено значение.

Ние ви предлагаме специализирани технически консултации с най-новите знания и компетенции, позволяващи ви да изберете най-добрите строителни материали за проекта си.

Нашите услуги включват лабораторно или изпитване на място, сертифициране, инспекции на защитните покрития и анализи на грешките и повредите във всяка фаза - от разработването на нови материали и тяхното производство, чак до оценките по време на експлоатация.

Освен това можем да предоставим консултантски услуги за качеството на материалите, прогнози за срока на експлоатация, анализи на жизнения цикъл и съвети по изискванията за внос и износ.

Като водещ световен доставчик на услуги за строителния отрасъл, ние предлагаме изчерпателни познания за строителните материали, включително покривни материали, тухли и блокове за зидария , инертни материали, метали, полимери и дървесина. С над 1 000 офиса по целия свят и обширни мобилни способности на място, ние можем да ви предоставим нашия опит в строителството, където и да се нуждаете от него.

Нашият ненадминат опит в областта на строителството, технически и юридически експертни умения, и уникална глобална мрежа ни правят предпочитани от клиенти в строителството по целия свят.

Свържете се с нас днес, за да обсъдим как нашите услуги, свързани с материалите, могат да ви помогнат да изберете най-добрите строителни материали за проекта си.