Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги, свързани с машини и оборудване от SGS – помагат ви да спазите всички съответни разпоредби и стандарти.

Независимо дали участвате в проекта, производството, доставката или работата на машините или индустриалното оборудване, вие трябва да се съобразите с международните и регионални директиви и разпоредби.

Нашите услуги, свързани с машини и оборудване могат да ви помогнат да спазите всички съответни разпоредби, стандарти и директиви за всяка една фаза – от проекта и разработването на продукти чак до експлоатацията.

Като водеща световна компания за инспекция, сертификация, верификация и тестване, ние ви предлагаме несравними експертни умения, опит и ресурси. С нашата уникална глобална мрежа ние ви предлагаме акредитации за всички основни международни стандарти и регионални разпоредби. В резултат на това, ние можем да ви предложим всеобхватни услуги за тестване, инспекции, верификация и технически консултации за машини и оборудване навсякъде по света.

За да обсъдим как нашите услуги за машини и оборудване могат да ви помогнат да бъдете в съответствие с всички приложими разпоредби и стандарти, свържете се с нас днес.