Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за триаксиални динамични изследвания от SGS - определя свойствата на почвата на вашия обект и оценява способността ѝ да поддържа вашата конструкция.

Първият етап от всяка една строителна стратегия е да се определи дали върху почвата на обекта може да се разположи вашия проект. Нашите триаксиални динамични изследвания определят качествата на почвата и определят способността ѝ да поддържа вашата конструкция.

Защо да изберете услугите за триаксиални динамични изследвания от SGS?

Ние можем да ви помогнем:

  • да определите свойствата на почвата на вашия обект
  • да измерите какво тангенциално напрежение може да понесе вашата почва и да оцените способността ѝ да поддържа вашата конструкция
  • да направите информирани инженерни предположения чрез ценни данни за почвата като тангенциално съпротивление, явен ъгъл на сцепление и разширяване

Услуги за триаксиални динамични изследвания от надежден доставчик на услуги

Като световна водеща компания за инспекция, тестване, сертификация и проверка, ние ви предлагаме несравним опит, ескпертни знания и глобални ресурси. В резултат на това, можем да ви предложим много прецизни триаксиални динамични изследвания, където и да са ви нужни те. Ето защо, ние сме предпочитани от изпълнителите в гражданското строителство, производителите и държавните агенции, които изискват услуги за надеждни триаксиални динамични изследвания по целия свят.

Нашите услуги за триаксиални динамични изследвания могат да измерят:

  • якост на уплътнена отводнена почва
  • якост на уплътнена неотводнена почва
  • неограничена якост на натиск
  • неограничена якост на натиск с постоянна пропускливост на главата на модулни и триаксиални клетки
  • съпротивление на неуплътнена, неотводнена почва

Свържете се с нас, за да разберете как нашите услуги за триаксиални динамични изследвания могат да определят свойствата на почвата на вашия обект и да се оцени способността ѝ да поддържа вашата конструкция.