Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги по време на проектиране, предлагани от SGS - гарантират качеството на проектиране, определят и избягват проектните рискове и отговарят на всички изисквания, нормативни разпоредби и стандарти.

По време на етапа на проектиране на вашия строителен проект, вие трябва да сте сигурни в качеството на проектиране и да определите и да избягвате проектните рискове. Ние ви предлагаме широка гама от услуги, за да ви помогнем през всяка фаза от процеса на проектиране. Нашите услуги по време на проектиране гарантират, че вашият проект може да изпълни своето предназначение и съответства на функционални, нормативни, ефективни и финансови изисквания.

Като водеща световна компания за инспекция, сертификация, верификация и тестване, ние ви предлагаме несравними експертни умения, опит и уникална глобална мрежа. В резултат на това, ние можем да ви предложим съществени услуги по време на проектирането на вашия строителен проект навсякъде по света.

За да обсъдим как нашите услуги по време на проектиране могат да са полезни за вашия проект, се свържете с нас още днес.