Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги при строителство, предлагани от SGS – гарантират, че вашият строителен проект е изпълнен с необходимото качество и се вписва във вашия бюджет и графици.

Професионалният надзор е жизнено важен, за да сте сигурни, че вашият строителен проект е изпълнен успешно. Нашите услуги по време на строителството ви помагат да намалите техническите рискове, да предотвратите строителните грешки, да контролирате бюджетите и ефективно да се придържате към планирания график. Също така, можем да ви помогнем и да сте сигурни, че всички документи, сертификати и декларации са правилно попълнени и издадени.

С нашия богат опит, покриващ всички аспекти на строителството, ние ви предлагаме уменията, необходими за извършване на цялостен надзор, инспекция и услуги за пускане в експлоатация на всички видове проекти - независимо от мащаба и местоположението им.

От инспекцията, сертифицирането, изпитването и верификацията до управлението на проекта, ние ви предлагаме опита, знанията и ресурсите, които са ви необходими, за да сте сигурни, че вашият проект е успешно изпълнен във всяка част на света.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим как нашите услуги по време на строителството могат да ви позволят да бъдете в съответствие с всички приложими разпоредби и стандарти и да завършите строителството навреме и в рамките на бюджета.