Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Управление на проекти от SGS - цялостен надзор, инспекция и услуги за пускане в експлоатация за всяка фаза на вашия строителен проект.

Независимо дали сте собственик, изпълнител или инвеститор, вие трябва да се справите с набор от изисквания през всяка фаза на вашия строителен проект. Нашите услуги по управление на проекти ви гарантират цялостен надзор, инспекция и услуги за пускане в експлоатация за всички видове проекти - без значение от размера или местоположението.

Като световен лидер в областта на управлението на проекти, ние ви предлагаме богат опит във всички аспекти на строителството. В резултат на това, ние можем да ви помогнем да намалите техническите рискове, да предотвратите строителните грешки, да контролирате бюджетите и ефективно да придържате вашия строителен проект в рамките на планирания график. Освен това, ние можем да ви помогнем да спазвате всички приложими изисквания, независимо дали са регулаторни, доброволни или предявени от клиента.

С нашето уникално глобално покритие, ние осигуряваме надеждно управление на проекти на обществени институции, частни инвеститори, собственици на недвижими имоти, застрахователи и строителни компании, по целия свят.

Свържете се с нас днес, за да обсъдим как нашите услуги за управление на проекти могат да ви помогнат да бъдете в съответствие с всички приложими разпоредби и стандарти.