Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Проверка на стелажни системи от SGS – независима оценка и обучение за гарантиране на надеждност, функционалност, безопасност и непокътнатост на стелажните системи.

Ежедневното износване от работата в склада накрая увеличава нивата на стрес на конструкциите на стелажните системи. Това пречи на конструктивната им цялост и капацитет на товароносимост и прави стелажните системи потенциално опасни. Ето защо е важна редовната оценка. Нашите услуги за надеждна оценка на стелажните системи Ви помагат да се гарантира, че Вашето оборудване е безопасно за използване и може да осигурява най-високите нива на производителност.

Защо да изберете проверка на стелажни системи от SGS?

Ние можем да ви помогнем да:

  • Определете и докладвайте проблемите преди да станат сериозни
  • Потвърдете безопасността, целостта и надеждността на Вашите стелажни системи
  • Намалете до минимум риска от злополуки на работното място или от срутване на стелажните системи
  • Осигурете безопасността на работниците и предотвратете наранявания, свърт, тежки глоби, искове за обезщетения и правни действия в резултат от аварирало оборудване
  • Поддържайте стандартите за безопасност и спазвайте международните разпоредби
  • Позволете на Вашия персонал да провежда свои собствени професионални и рентабилни вътрешни проверки

Надеждна независима проверка на стелажни системи от световен лидер

Като компания - световен лидер в проверките - ние Ви предлагаме несравним опит, който гарантира надеждност и безопасност на стелажните системи по целия свят.

Всички проверки се извършват според европейските стандарти EN 15512, EN 15620, EN 1562, EN 15635 и EN 15878.

Допълнително предлагаме и обучение, за да въоръжим Вашите работници с уменията и знанията, които им трябват за провеждане на собствени професионални и рентабилни постоянни проверки между независимите одити.

За да обсъдим как нашата проверка на стелажни системи биха могли да са от полза за Вашата организация, свържете се с нас днес.