Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изпитване без разрушаване от SGS - гарантира безопасна и ефективна работа на вашето оборудване и активи чрез откриване на дефекти, преди те да доведат до сериозни щети, и осигурява съответствие с международните стандарти.

От строителните обекти, тръбопроводи и рафинерии до корабостроителниците и атомните електроцентрали вие трябва да следите и да подобрявате надеждността на вашите процеси и оборудване. Нашите услуги за изпитване без разрушаване (NDT) ви предлагат цялостно изпитване или изпитване чрез проби на вашите активи с помощта на напълно разработени процедури и висококвалифицирани и сертифицирани NDT инспектори. В резултат на това ние можем да ви предостави пълни и ценни данни, давайки ви възможност да вземете информирани решения за управление на активите.

Защо да изберете изпитване без разрушаване от SGS?

Ние ви предлагаме най-ефективните NDT методи, за да изследвате целостта на вашето оборудване и активи. Нашата широка гама от NDT методи може да ви помогне:

  • да наблюдавате целостта на вашите активи, използвайки методи с или без проникване
  • да откриете дефекти и нередности, преди те да доведат до тежка повреда или несъответствие
  • спестите време и пари чрез бърза и ефективна проверка на вашите активи и оборудване на всеки етап от техния живот - от производството до експлоатацията на обекта.
  • да гарантирате безопасна и надеждна експлоатация на вашите съоръжения

Експертни умения, опит и ресурси, за да ви предоставим изпитване без разрушаване на водещо световно ниво

Със световна репутация, въз основа на доказан професионален опит, ние сме цялостен и глобален доставчик на изпитване без разрушаване, на който можете да се доверите. За ваше пълно успокоение, нашите квалифицирани и сертифицирани инспектори предлагат NDT в съответствие с международните стандарти. Най-добре от всички, с една NDT мрежа, обхващаща над 40 страни, ние може да предоставим експертни умения за изпитване без разрушаване от световна класа и местно обслужване в близост до вашата дейност - където и когато имате нужда от тях.

Свържете се с нас днес, за да разберете как нашата услуга за изпитване без разрушаване може да ви помогне да осигурите безопасната и ефективна експлоатация на вашето оборудване и активи.