Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Това обучение е предназначено за сертифицирани лица, които притежават черен колан по Six Sigma и по Lean и които са завършили няколко успешни проекта с черен колан като ръководители на проектите.

Ние ще ви предоставим и последващо обучение за успешно внедряване на DMAIC анализ и за развиване на Вашите умения за ръководство на други лица по по-сложни статистически и количествени методи.

Със сертификация от SGS за черен колан по Lean Six Sigma Master Вие ще получите опит и познания, които ще Ви позволят да управлявате успешно сложни проекти за усъвършенстване. Ще можете също да прилагате методологиите на Lean Six Sigma в широк диапазон от други области, като маркетинг, продажби и мениджърски умения

Това обучение е подходящо за притежатели на черен колан, които искат допълнително да се развият и да получат роли като майстори на черния колан (МВВ).

Това обучение се състои от лекции и семинарни упражнения.

Свържете се с вашия експерт от SGS още сега, за да научите повече за предимствата на обучението за черен колан по Lean Six Sigma Master, предлагано от SGS.