Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Избраните помощни вещества и поддържането на изключително високи стандарти на изпълнение при употреба, са от абсолютно ключово значение за успеха на най-модерните фармацевтични продукти.

В SGS ние разполагаме с мрежа от лаборатории, която изследва характеристиките на помощните вещества, тяхното разлагане с течение на времето при насипно съхранение, разлагането по време на съхранение при употреба, характеристиките на опаковките и др. Ние помагаме на производителите, купувачите и крайните потребители да постигнат оптимизиране на съхранението, срока на годност и изпълнението като при необходимост даваме възможност и за наблюдение и докладване на нуждите за съответствие.

Докато разходите за помощните вещества са по-ниски и участието им във всяка формулировка за крайна употреба е в по-малка степен, те играят жизненоважна роля при доставката, съхранението и качеството на фармацевтичните продукти. Употребата и изборът при създаването и оптимизирането на помощните вещества са признати за ключов фактор в цялостното изпълнение на продукта. С нашия общ запас от специалисти в отраслите и най-модерни лабораторни съоръжения, SGS е призната за лидер в областта на тестването и производството на данни, когато става дума за помощни вещества. Научете как нашите експерти могат да допринесат за подпомагането на Вас и Вашите продукти.