Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Поради ефектите върху общественото здраве, специализираните химикали, като тези, използвани при парфюми и овкусители, са сред най-регулираните материали, използвани в индустрията.

Регулирането, с което трябва да се съобразяват производителите и търговците в тази област могат да изглеждат плашещи на пръв поглед, като например правилата при храните, козметиката, витамините и в някои случаи фармацевтичните продукти, в съчетание формират доста сложна регулаторна сцена за бизнес процесите. С превръщането на търговията в глобален процес, тази сцена става дори по-сложна и детайлна.

Нови видове регулации, като REACH и NICNAS показват колко много информация може да е необходима, преди да може да се извършва обикновена търговия. SGS предлага услуги по съдействие на фирмите, работещи в този сектор да се ориентират в лабиринта от правила и да постигнат съответствие на продукта. Съобразяването с тези правила на глобално ниво, може да бъде особено трудно, поради широкото разнообразие от детайлни изисквания. Където и да се намирате по света, SGS може да Ви помогне да разберете изискванията на целевите Ви пазари и да се уверите, че продуктите Ви съответстват на регулаторните изисквания.

Като доверен, компетентен и уважаван партньор на фирмите, работещи в парфюмерийния и вкусов сектор, предлагаме широка гама от услуги по мониторинг на снабдителни вериги, анализи и изпитване в секторите, за да помагате на Вашите клиенти да управляват риска ефективно и да улесните търговията в тази среда, изпълнена с предизвикателства. Научете повече за това как можем да помогнем на Вашия бизнес.