Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите по защита на търговска марка и гарантиране на целостта на веригата на доставка на SGS помагат за поддържане на постоянство на търговската марка, защитават репутацията и приходите и предпазват потребителите.

С помощта на нашата международна мрежа от лаборатории ние можем да работим с вас за идентифициране на възможността за фалшифициране, подмяна, разреждане и други криминални деяния на всеки етап от веригата на доставка. Чрез нашите програми за надзор, инспекция и проверка на автентичност ние можем да помогнем за намаляване на тези рискове. Нашите услуги за защита на търговска марка гарантират реализиране на вашата търговска марка по всички канали (доставка, производство, дистрибуция, търговия на едро и дребно) и с всички потребители.

За проверка на автентичността на вашите стоки и предмети за потребление ние можем да извършим отиди за защита на търговска марка чрез провеждане на акуратни продуктови анализи и сравняване на вашите мострени материали с предполагаеми фалшификати по голям брой критерии.

За защита на вашата търговска марка ние предоставяме услуга, която добавя маркери към вашите стоки в производствения стадий. Това оставя ефективно "отпечатъци" върху вашите стоки, което ни позволява да извършваме проверки със случаен подбор в ключови складове и точки за дистрибуция по-нататък по веригата на доставка. Нашата проверка за автентичност на място "да/не" незабавно ви предупреждава случаи на измама или други вредни практики и ние може да гарантираме надзора на веригата от свидетелства за да ви помогнем във всички следващи съдебни процеси.

В допълнение към подобряване на контрола на качеството, нашите услуги по защита на търговска марка и по гарантиране на целостта на веригата на доставка могат да помогнат на вашата организация да съответства на изискванията за безопасност и на законодателството свързано с опазване на околната среда. В допълнение, това потенциално помага за защита на потребителите и други оператори.

Свържете се със SGS сега, за да откриете как нашите услуги по защита на търговска маркаи по гарантиране на целостта на веригата на доставка могат да ви помогнат за да запазите стойността на търговската марка, да защитите потребителите и увеличите приходите си.