Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Почвени, листни и водни услуги от SGS - оптимизират и подобряват развитието на вашите селскостопански култури, усилват растежа и гарантират качество с ефективно изпитване и вземане на проби.

Постигането на устойчиво и продуктивно селско стопанство е жизнено важно. Ето защо ние ви предлагаме всеобхватно вземане на проби и лабораторно тестване на растителна тъкан, почва, вода и изкуствени торове за подобряване на развитието на вашите селскостопански култури, усилване на растежа и гарантиране на качеството.

Като водеща световна компания в областта на изпитването, инспекцията, проверката и сертифицирането, ние ви предлагаме ненадминат селскостопански опит и експертиза и уникална глобална мрежа. В резултат ние можем да осигурим надеждно вземане на проби и изпитване на почва, растителна тъкан и вода в ключови селскостопански региони.

За да обсъдим как нашите почвени, листни и водни услуги могат да подобрят продуктивността и устойчивостта на вашите селскостопански дейности, свържете се с нас днес.