Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугата картографиране на качеството на SGS предоставя данни на инвеститори, търговци и селскостопански организатори относно качеството на селскостопанската култура в конкретни региони - преди зърното да е готово за експорт или обработка.

Тъй като нашите изследователи следват вълната по прибиране на реколтата по целия свят, те вземат множество проби от селскостопанските култури (на място и от складове) при създаването на всяка карта на качеството. Ако сте абонат на нашата услуга, ще получавате ежеседмична актуализация за всяка страна и регион, за които има интерактивна карта. След това можете да изберете конкретни зони, за да получите на пълен списък с резултати от тестовете за качеството за всяка селскостопанска култура (максимум, минимум и средно) за това местоположение. Тези резултати обхващат широка гама от параметри, включително протеин, влага, тестово тегло и чуждо вещество.

Тъй като получите тези достоверни и редовно обновявани данни за качеството незабавно щом станат на разположение, можете да направите най-добрия информиран избор и да изпреварите конкуренцията. В допълнителна подкрепа на вашите инвеститорски и търговски решения, можете да се абонирате за направена по ваша поръчка карта на качеството за избран регион и селскостопанска култура, които са от специален интерес за вас. Това означава, че можете да се фокусирате върху области с висококачествено зърно и да направите по-реалистични планове за покупка и инвестиция.

Свържете се със SGS сега, за да научите как услугата за картографиране на качеството може да ви помогне да подобрите своите търговски и инвеститорски решения.