Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги по пазарно изследване от SGS - гарантират вземането на ефективни стратегически решения с всеобхватно пазарно изследване.

Успешното пазарно изследване и вземането на стратегическо решение изискват умения на специалисти и ресурси. Нашите услуги по пазарно изследване ви помагат в целия процес на изследване от определянето на методологията на изследването до събирането и докладването на данните. Ние можем да ви помогнем да подобрите вземането на решения, когато стартирате нов продукт или услуга, да регулирате фино съществуващи услуги и да оцените размера на пазара, производството на стоки и търговията.

Като световен лидер в услугите по пазарно изследване, ние ви предлагаме ненадминат опит и експертиза, последните технологии и уникална глобална мрежа. В резултат ние можем да ви предложим независимо събиране и обработка на стратегически данни - от целия свят.

За да обсъдим, как нашите услуги по пазарно изследване могат да ви помогнат да подобрите вземането на решения, свържете се с нас днес.