Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите за инспектиране за вредители на SGS ви помагат да разрешите проблемите с вредители и да вземете по-точни агрономски решения в критични етапи от сезона на култивиране.

Нашата програма за интегриран мениджмънт на борбата с вредители (IPM) идентифицира заболявания, плевели, инсекти и други вредители. Чрез установяване на потенциални и/или действителни проблеми на полето, ние можем да ви помогнем да спестите пари: колкото по-рано се идентифицира един проблем, толкова по-евтино излиза неговото отстраняване. В допълнение, ние можем да оценим вашите разходи за контрол и да ги сравним с възможната загуба на добив, като ви помогнем да изберете правилния(ите) продукт(и) за защита на селскостопанските култури.

Нашите програми за мениджмънт на вредителите по селскостопанските култури включват четири или шест посещения в полето Те могат да бъдат синхронизирани според вашите потребности, за да съвпаднат с най-критичните периоди от развитието на селскостопанската култура и появата на плевели и инсекти. Ние винаги се фокусираме нашата последна дейност върху наторяването с изкуствени торове и възможностите за избор на химикали пред вас за следващия сезон.

За да разрешите своите проблеми с вредители, спестите пари и увеличите своите добиви, свържете се със SGS сега и попитайте за нашите интегрирани програми за борба с вредители.