Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Полеви експерименти за биобезопасност от SGS - широка гама от услуги за полеви експерименти, които да ви помогнат да осигурите безопасността на новите генетично модифицирани (ГМ) характеристики.

За новите генетично модифицирани характеристики се изискват обширни изпитвания за безопасност. Някои изследвания се изискват стандартно, а други са специално разработени на базата на новата модификация и качество на характеристиката. Принципите на Добрата лабораторна практика (GLP) определят как трябва да се провежда изследването на ГМ характеристиката. Точността при планиране, изпълнение, мерките за управление на продукта и документацията са от жизненоважно значение във всеки един момент. 

Нашите полеви експерименти за биобезопасност при генно модифициране ви предлагат акредитирани операции, стандартизирани работни процедури, доказана система за документиране на полеви експерименти, програма за управление на съответствието, обучен и опитен екип и съвременно оборудване, за да се предотвратяват отклонения в провежданите изследвания.

Широка гама от услуги за полеви експерименти за биобезопасност при генно модифициране

Възползвайте се от един отделен договор предлагащ широка гама от истински международни услуги, включващи:

  • Агрономическа еквивалентност
  • Хранителна еквивалентност
  • Изпитване на нецелеви организми
  • Производство на сравнителен материал за храна на животни
  • Оценка на въздействието върху околната среда
  • Почвено натрупване
  • Разнасяне на почва

Надеждни полеви експерименти за биобезопасност от водещ световен доставчик на услугата

Ние предлагаме нашия многогодишен опит в планирането и координацията на полеви експерименти за биобезопасност, свързани с изпитването за агрономическа и хранителна еквивалентност, въздействие върху околната среда и анализ на нецелеви инсекти в многобройни места и климатични зони. Нашите центрове отговарят на изискванията на съответните специфични за отрасъла системи за управление на качеството за провеждане на изследвания за биобезопасност съгласно регулаторните рамки на местно, международно и глобално ниво.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим вашите изисквания за полеви експерименти за биобезопасност.