Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугата карантинна фумигация от SGS за дърво и дървесина гарантира, че вашата търговия в областта на дървените продукти и изделия съответства на международните фитосанитарни разпоредби.

Благодарение на нашата глобална мрежа, нашите експерти могат да изпълнят необходимите обработки по фумигация на дървесина както в точките на експорт, така и в точките на импорт. По отношение на експорта ние можем да предоставим сертифициране преди спедиция за съответната карантинна обработка, която може да варира в зависимост от дестинацията(ите).

В допълнение към издаването на сертификати ние извършваме топлинна обработка и фумигация на дърво и продукти от дървесина под надзора на съответните фитосанитарни власти. При фумигация на продукти ние гарантираме използването на подходящ протокол за избора и концентрацията на фумигационно средство (напр. фосфин, сулфурил флуорид), като винаги вземаме под внимание съответните инструкции за безопасност, качество и опазване на околната среда.

За да гарантирате, че вашата търговия с дърво и дървесина съответства на местните и глобалните фитосанитарни разпоредби и за да получите сертификата, от който се нуждаете, свържете се със SGS сега.