Сензорната оценка на храните се превръща във важен аспект от разработването и продажбата на нови продукти, тъй като тя предлага поглед към поведението на потребителите и осигуряването на качеството.
Нашите услуги по сензорен анализ на храните включват сензорно тестване от страна на потребителите при разработване на продукти, както и сензорна оценка на качеството и вкуса на храните. Те включват тестове за цвят, вкус, аромат и консистенция, които улавят реакциите на потребителя чрез следните методи:
- Описателен сензорен анализ
- Оценка на две проби от три образци
- Проверка на пригодността със скала
- Тест от комисия
- Изпитване на позицията
- Органолептична оценка по метода на триъгълника
Въз основа на резултатите от тези сензорни тестове на храни Вие можете:
- Да променяте суровини, съставки и добавки
- Да сравнявате Вашите продукти с тези, произведени от конкурентите
- Да определяте и тествате сроковете на годност
- Да разработвате нови продукти
- Да проверявате дългосрочните вкусови характеристики
- Да класирате или оценявате Вашите продукти
- Да наблюдавате стабилността при съхранение
- Да оптимизирате Вашите продукти
- Да подготвяте продуктови стандарти
С нашите многобройни специални съоръжения за сензорен анализ на храни и тестване, разположени по целия свят, ние притежаваме опита, познанията и физическата възможност да Ви окажем съдействие. Независимо къде се намирате и къде продавате стоките си, ние можем да работим с вас за намаляване на рисковете за качеството на продуктите, за удовлетворяване на клиентите ви и за постигане на конкурентоспособност.
Свържете се с SGS сега, за да научите как нашите услуги по и сензорно тестване могат да wи помогнат да удовлетворите клиентите си и да постигнете конкурентоспособност.
бул. Цариградско Шосе 115Г Мегапарк, етаж 6, зона С София, 1784 България,
, 1784,
София, България