Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

В партньорство с Kosher Check, услугите на SGS, свързани с кашер сертифициране, ви дават възможност да навлезете на този важен и разрастващ се пазар.

Този значим за индустрията процес на сертифициране на продукти като кашерни предоставя глобално решение, което е лесно за прилагане и е съпоставимо по стандарт и качество с други признати системи за сертифициране на храни. Той ще ви помогне да отговорите на търсенето на автентични и безопасни храни, сертифицирани като кашерни.

Кашер символите върху храните се срещат все по-често. Около един милион продукти са сертифицирани като кашерни и потребителите харчат над 200 милиарда щатски долара годишно за тях. Сертифицирането на храни като кашерни ви дава достъп до пазар, който се е увеличил с над 15% през последните години и продължава да се разраства.

Кашер сертифициране и услуги за съответствие

В партньорство с Kosher Check ние предлагаме пълен кашер одит и сертифициране, както и програма за съответствие, която също обхваща следните допълнителни услуги:

  • Анализ на прoпуските
  • Техническа поддръжка и консултиране – за потенциални практически и производствени предизвикателства, свързани с прилагането
  • Обучение – нашите курсове, провеждани на място, онлайн или с използване на смесен подход, обхващат техническите, регулаторните, националните и международните изисквания за кашерни продукти, както и тяхното прилагане на практика

Доставчик на кашер сертифициране

За да предоставяме тези услуги, ние работим с Kosher Check, член на сдружението на организациите, които спазват законите за храните „Кашрут“ (Association of Kashrut Organizations (AKO)). Kosher Check е международно призната и приета агенция за кашер сертифициране, която предлага практичен за индустрията и приложим подход към сертифицирането на храни като кашерни. Подходът има ясно написани общи правила за съответствие, техническа помощ и насоки „стъпка по стъпка“. Като една от първите агенции за сертифициране на компании в Азия, Kosher Check е предпочитаната агенция за кашер сертифициране за над 500 водещи производители от цял свят.

Защо да изберете кашер сертифициране от SGS?

Освен, че предлагаме пълен набор от услуги, свързани с безопасността и качеството на храните, както и услуги, свързани със сертифициране на храните като кашерни, ние също така извършваме одити и удостоверяваме съответствие със световните стандарти за хранителната промишленост, като например FSSC 22000, BRC, IFS, SQF и HACCP.

Свържете се с SGS днес, за да обсъдим вашите изисквания за кашер сертифициране.