Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Предлаганите от SGS услуги по сертифициране съгласно изискванията на ISTA (Международна асоциация за тестване на семена) улесняват процеса на износ на семената по целия свят, като гарантират, че вашите доставки на семена няма да се забавят на митницата.

В качеството си на международно призната асоциация, която определя стандарта за качеството на семената, ISTA налага строги критерии на организациите, предоставящи сертификати - изисквания, които удовлетворяваме максимално. Ние гарантираме, че вашите доставки на семена са тествани според изискванията на ISTA и са сертифицирани според съответните законови изисквания. Издават се ISTA оранжев и ISTA син сертификат.

Нашата международна мрежа ни прави идеален партньор за внос и износ на семена, тъй като ние можем да вземем проби в целия свят. Ние имаме оторизирани от ISTA лица за извличане на проби в целия свят, което ни дава възможност да извличаме проби за тестване, независимо къде се намира вашият товар със семена.

Свържете се със SGS сега за повече информация относно това как нашата услуга за сертифициране съгласно изискванията на ISTA може да ви помогне за намаляване до минимум на рисковете за износ на вашите семена.