Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS ви помага да гарантирате международната безопасност на храните посресдством IFS сертификация.

В ролята си на брокер и/или вносител на храни, съответствието ви по IFS Брокер и други приложими международни станарти по безопасност на храните може да подобри оперативната ви ефективност и продуктовото качество, като по този начин пестите пари и намалявате рисковете от съдебни искове.

Инициативата за безопасност на храните IFS има за цел да създаде единна система за оценка, която следва едни и същи одит процедури за организации доставящи брандирани от търговеца хранителни продукти. Съответствието на всяка фаза на стойностната верига създава една система за измерване на представянето, която ви позволява да сравнявате доставчиците и да увеличите производителността, където е подходящо. Благодарение на глобалната ни мрежа и експертиза, ние предлагаме услуги по акредитиран одит и сертификация за всичките ви доставчици, независимо къде се намират.

Ако притежавате собствени складови съоръжения и/или организирате собствен транспорт, ние можем да предложим сертификация и на тези ваши операции в съответствие със Стандарт IFS Логистика.

Свържете се със SGS сега, за да научите как можем да ви помогнем да получите сертификация по IFS и да ръководите успешен бизнес в съответствие с регулациите.