Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предлага услуги за инспекция преди спедиция и за сертифициране, както и фумигация и топлинна обработка, за вашите опаковъчни материали от дървесина.

За гарантиране на съответствие с разпоредбите за опаковъчни материали от дървесина, ние извършваме тази услуга в съответствие с разпоредба 15 на Международните стандарти за фитосанитарни мерки (ISPM15).

Разработен съгласно Международната конвенция за растителна защита, ISPM15 спомага за предотвратяване на международното разпространение на болести и насекоми, които могат да повлияят отрицателно на растенията или екосистемите. Поради това, съответствието удостоверява вашата компетентност в областта на общественото здравеопазване и вашата загриженост към опазването на околната среда.

Ние полагаме грижи за вашите дървени опаковки - включително палети и каси - или чрез фумигация, или чрез топлинна обработка. Във всички случаи ние спазваме съответните инструкции за безопасност, качество и защита на околната среда и можем да издадем съответния хартиен сертификат или електронен сертификат, ако е необходим.

За да гарантирате съответствие с ISPM15 и за да получите сертификата, от който се нуждаете, свържете се със SGS сега.