Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предлага вземане на проби и извършване на тестове както на място във фермите, така и лаборатории, с което помага на търговците на вълна, фермерите и производителите да вземат по-добре информирани решения.

Ние предоставяме, например, данни от измервания на диаметъра и дължината на вълната, като предлагаме също и:

  • Тестване на руно на място във фермата
  • Лабораторно тестване на руно
  • Теглене и вземане на проба на място
  • Сертифициране за предпродажбени търгове и частни продажби
  • Тестови доклади за частни продажби

В отговор на нарастващото търсене на индивидуално тестване на животни на място във фермата, нашите обучени оператори работят на място по време на стригането или преди стригането. Като работим при строго контролирани условия, ние извършваме измерванията, от които се нуждаете за подобряване на валмото на вълната или за обективно класифициране, с портативния уред за определяне на дължината и диаметъра OFDA2000.

По отношение на продажбите на вълна и лабораторните тестове, нашите услуги обхващат както търговското сертифициране, така и тестването на мазна вълна. Те разчитат на вземането на проби, което съответства на разпоредбите на Международната организация за вълна и текстил (IWTO).

Ние осигуряваме и лабораторно тестване на руно като независима услуга, която предоставя на животновъдите данните необходими при избирането на животни за клане или развъждане. Животновъдите и селекционерите просто изпращат проби от руното от отделните животни (напр. овце, кози, лами алпака) и след това ние връщаме резултатите бързо и икономично.

За повече информация относно нашето тестване на руно и други услуги за производителите на вълна, свържете се със SGS сега.