Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предоставя гаранции срещу търговски риск покриващи несъответствия в теглото и качеството, като ви компенсира за недостиг или различия в качеството установени между товаренето и разтоварването. В допълнение към тези услуги, ние можем да внедрим морска застраховка срещу всички рискове за осигуряване на пълно покритие на рисковете (CC).

С многогодишния си опит в тази сфера ние създадохме застрахователен пакет CC, който взема под внимание всички възможности произтичащи от морския транспорт. Работейки във ваша полза, ние предлагаме CC на първокласни морски предприемачи и настояваме политиката да включва и покритие на събития като стачки, бунтове, граждански брожения и война.

Чрез осигуряване на защита по целия свят срещу загуби и други форми на повреда при транспортиране на вашите стоки, CC на SGS намалява вашия търговски риск и защитава вашите търговски транзакции.

Други гаранционни услуги

В допълнение към нашата застраховка CC ние предлагаме редица гаранционни услуги, включващи:

  • Пълна гаранция за разтовареното количество (FOG)
  • Пълна гаранция за качеството при разтоварване (FOQ)
  • Гаранция при отказ
  • Интерес на продавача / Застраховка за отговорност

За да научите повече за нашeто пълно покритие на рисковете, както и за други гаранции за търговски риск, свържете се със SGS сега.