Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугата по електронно сертифициране от SGS драматично ускорява процеса на документиране, като ви помага да избегнете разходите и забавянията свързани с издаването и транспортирането на сертификати на твърд носител.

След завършване на нашата инспекция ние можем да създадем и изпратим с електронна поща вашия цифров сертификат на всички заинтересовани страни по света. Глобално приемани от търговски партньори, банки и други финансови институции, нашите електронни сертификати напълно съответстват на правилата на унифицираните митнически изисквания и практиката за документални акредитиви за електронно представяне (eUCP).

За вашата безопасност, нашата онлайн система ви позволява да валидирате вашите електронни сертификати и да поддържате архив от всички приети сертификати. Освен това е възможно да качите допълнителни документи свързани със всяка търговия (напр. изложения на обстоятелства и сертификати за произход), които след това можем да сертифицираме като копия на SGS.

Научете как услугата по електронно сертифициране на SGS може да ви помогне да спестите пари и време във вашите търговски дейности.