Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги по инспекция от SGS - намаляването на риска и контрола на количеството и качеството гарантират, че Вие отговаряте на всички приложими нормативни изисквания.

Нашите програми по инспекция Ви позволяват да разработвате продукти, които постоянно да отговарят на високите стандарти, които очаквате. Ние можем да Ви помогнем да спазите комплексните нормативни изисквания към здравеопазването, безопасността и околната среда в различни региони и на различни пазари.

Нашите услуги по инспекция Ви помагат да откриете дефекти на възможно най-ранния етап, за да можете да направите където е възможно промени и да избегнете разходите по спиране на производството или доставката на Вашите продукти. Това означава, че Вие намалявате и риска от изземване на продукти или други проблеми свързани с накърняване на Вашите печалби, както и с дългосрочната стабилност на Вашата търговска марка.

Като световен лидер в инспекционните услуги, ние Ви предлагаме ненадминат опит и експертиза, последните технологии и уникална глобална мрежа. Като резултат, ние Ви предоставяме най-новите стандарти за качество и неприкосновеност - навсякъде по света.

Веригата на електрозахранването е много дълга и сложна. SGS предлага широка гама услуги, за да гарантира надеждността, качеството и безопасността на доставката.