Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Инспекциите и управлението на товарите от SGS намаляват рисковете, предоставят висококачествени продукти и удовлетворяват всички съответни изисквания.

Ние предлагаме различни инспекции и управленски услуги за товари, включително контрол на вредители и опушване, които ще ви позволят да разработвате и доставяте продукти, които напълно спазват високите стандарти, които очаквате. Ние можем да ви помогнем да спазите комплексите нормативни изисквания, като ми помогнем да спазите задълженията си към здравеопазването, безопасността и околната среда в различни региони и на различни пазари.

Нашите инспекции и управление на товари ще ви помогнат да избегнете разходите за прекъсване на производството или при доставката на вашите продукти. Това означава, че ние можем да ми помогнем да намалите риска от изземване на продукти или други проблеми свързани с накърняване на вашите печалби, както и с дългосрочната стабилност на вашата търговска марка.

Като световен лидер в инспекционните услуги, ние ви предлагаме ненадминат опит и експертиза, последните технологии и уникална глобална мрежа. Като резултат, ние ви предоставяме най-новите стандарти за качество и неприкосновеност - навсякъде по света.

Свържете се с нас сега, за да обсъдим как нашите инспекции и управленски услуги за товари могат да ви помогнат.