Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Аминокиселините (напр. L-лизин HCI, L-треонин, L-триптофан) играят изключително важна роля при производството на храни за животни.

За да гарантира, че вие спазвате съответните регулаторни изисквания за нивото на аминокиселините във вашите храни, SGS може да извърши от ваше име тестване на аминокиселините.

При нашия анализ на аминокиселини се използва методът за течна хроматография, свързана с тандемна масспектрометрия (LC MSMS) - високо чувствителен и специфичен метод, който предоставя изключително точни резултати. LC MSMS пести също и време, тъй като ние не трябва винаги да извършваме отделните анализи с помощта на хроматографията. Освен това, ние можем да сравним съдържанието на аминокиселините в различните продукти или етапи на обработка, както и да ви дадем информация за хранителните вещества, която да предоставите на вашите клиенти и да адаптирате към вашите изисквания за етикетиране.

Нашите лаборатории за анализ работят съгласно строгите указания и са акредитирани по ISO 17025 и ISO 9001:2008, за да поддържат нашата репутация по отношение на независимостта, интегритета и иновациите. Тъй като се придържаме към най-високите индустриални стандарти, както и към стандартите, определени от световната организацията по стандартизация, вие можете да сте сигурни, че вашите хранителни продукти отговарят на регулаторните изисквания за нивата на аминокиселините.

Свържете се със SGS сега, за да научите как нашите услуги за анализ и тестване на аминокиселини могат да ви помогнат.