Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Курсове За Обучение И Семинари

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоКурсове За Обучение И Семинари

Свързани линкове

Преглед

Нашите решения за обучение и развитие са предназначени да помогнат на организации и отделни служители да усъвършенстват личните си познания и квалификация – основните фактори на устойчивото развитие на бизнеса и конкурентното предимство.

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

В свят на бързопроменящи се разпоредби, постоянно усъвършенстване на технологиите и динамични пазари, е важно да поддържате своя персонал в крак с промените в технологиите, стандартите и разпоредбите. Служители, на които е осигурено подходящо обучение и съдействие в професионалното развитие, са склонни да бъдат по-мотивирани, горди със своята позиция и отговорности и по-квалифицирани, знаещи и продуктивни.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Съчетанието от нашия опит в обучението и практиките за ускорено обучение Ви помага да постигнете целите си за обучение на отделни служители или на целия Ви персонал.

Свържете се с нас днес, за да разберете как SGS може да окаже подкрепа на Вашия бизнес.

УСЪВЪРШЕНСТВАНЕБрошура обученияКАК ВИЕ И ВАШИЯТ БИЗНЕС ДА ПОЛУЧИТЕ ПРАВИЛНОТО ОБУЧЕНИЕ, ЗА ДА ПОРДЪЛЖИТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ?SGS КУРСОВЕ В БЪЛГАРИЯ ОБУЧЕНИЕ И РЕШЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ ...
График Обучения 2017КалендарОбучения SGS БългарияПортфолио - обучения ...

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

  • Цариградско Шосе 115Г
    Мегапарк етаж 6 зона Ц
    София, 1784
    България
  • t   +359 29 10 15
  • f   +359 29 81 81 43
  • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА