Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Устойчивост

Категории

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менюто

Минимизиране на менютоМаксимизиране на менютоНачалоУстойчивост

Свързани линкове

Преглед

Ние съдействаме на компаниите да гарантират, че те и техните партньори разполагат с ефективни и управляеми процеси и системи, които отговарят на изискванията на заинтересованите страни по отношение на качество и безопасност, управление на околната среда, корпоративна социална отговорност и други области на устойчивото развитие.

Услуги по устойчивост от SGS – работят с Вас за осигуряване на по-отговорно, балансирано и устойчиво бъдеще.

В наши дни устойчивостта е една от най-горещите теми. В условията на мащабно медийно отразяване и огромен обществен интерес, намирането на пътища към по-отговорен начин на работа става все по-важно.

Но устойчивостта не е нищо ново за нас.  В продължение на десетилетия ние предоставяме устойчиви решения и услуги за компании и организации по целия свят. В резултат на това, ние сме в идеалната позиция да Ви помогнем да щадите повече околната среда, да имате положително въздействие върху обществото и да постигнете по-голяма икономическа устойчивост. Ние можем да ви помогнем:

 • Да бъдете екологично по-отговорни: ние предлагаме пълна гама от услуги по изпитване, верификация, сертификация, консултации и обучение. Например, ние можем да верифицираме Вашата търговия с въглеродни емисии. Ние можем да даваме консултации по вятърна енергия, да изпитваме почви и води за замърсители, да проверяваме качеството на въздуха, да оценяваме шумовото замърсяване, да моделираме проникването на подпочвени води и да определяме дали нивата на вибрации са приемливи.  Ние можем също и да одитираме и сертифицираме Вашите системи за управление на околната среда и да обучим Вашия персонал как да ги въведе и отчита.
 • Гарантиране на устойчиви съоръжения и производство: предлагаме редица услуги, включително работа на обект/площадка и  управление, проектиране на зелени процеси, екологична оценка на Вашите доставчици и изчерпателен набор от инструменти за управление на риска във Вашата верига за доставки
 • Да развиете по-добра работна и социална среда: нашите услуги по одити, отчитане и съдействие могат да Ви помогнат във всичко – от управление на веригата на доставка и социалната отговорност до проследяване и обучение

Като водеща световна компания за тестване, инспекция, сертификация и верификация, ние Ви предлагаме несравним опит, експертни умения и глобални ресурси. Независимо какъв е Вашият интерес към устойчивостта, свържете се с нас днес, за да откриете по какъв начин нашата гама от услуги може да Ви помогне.

 

КОНТАКТИ

СЖС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 • Цариградско Шосе 115Г
  Мегапарк етаж 6 зона Ц
  София, 1784
  България
 • t   +359 29 10 15
 • f   +359 29 81 81 43
 • e   Напишете ни имейл

Е-абонамент

Регистрирайте се за получаване на публикациите и информационните бюлетини на SGS за събития във вашия регион и по целия свят.
БЪДЕТЕ В КРАКАБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА